top of page
Image by chuttersnap

Wij stellen ons graag even kort aan u voor

Truck

Sea

Air

Rail

STARLOGO_Artboard 1.png

Wie zit er in het STAR team?

STAR Logistics is een familiebedrijf, gesticht in 2013 door Patrick Pannekoek, en in 2017 versterkt door dochter Julie.

Dankzij de jarenlange ervaring in de branche hebben zij de nodige kennis en contacten om de opslag en het transport van uw goederen efficiënt en professioneel af te handelen.

 

Een klein team betekent meer flexibiliteit, een klantgerichte service, directe onderlinge communicatie en een sterke vertrouwensband.
 

Bij STAR Logistics bent u een klant en geen nummer!

Onze geschiedenis

STAR Logistics is opgericht te Antwerpen in 2013. 

Ons beleid

Star Logistics International is een klein expeditiebedrijf, maar juist dat maakt het voor ons mogelijk om u het hoogste serviceniveau te bieden.

 

Het vertrouwen en de behoeften van onze klanten staan ​​bij ons centraal. Ons doel is om actief en langdurig geïnteresseerd te zijn in het bedrijf van onze klanten.

 

We evalueren onze leveranciers voortdurend om ervoor te zorgen dat we onze klanten de beste oplossingen op de markt kunnen bieden. Dit omvat de prijsniveaus voor transport, behandeling en opslag, maar ook het serviceniveau van onze leveranciers. Doorlooptijden, kwaliteit van hun uitrusting, enzovoort.

 

We evalueren ook onze eigen status ten opzichte van onze klanten. Wij zijn van mening dat ons kwaliteitsniveau ten allen tijde moet voldoen aan de normen van de klant.

bottom of page